Reviews

En, hoe werkt Judith eigenlijk?

“Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Daarbij wordt communicatie steeds belangrijker. Als ondernemer weet je wat je wilt delen qua missie en aanbod, maar hoe zorg je dat het to the point en helder genoeg is voor je potentiĆ«le klant. Je hebt er gewoon de tijd niet voor.

Om de volgende redenen heb ik ervoor gekozen om met Judith samen te werken: haar no nonsense houding, rake vragen en gestructureerd doorvragen, snel meedenken, constructieve houding, taalgevoel, borgen klantperspectief en Judith heeft de teksten snel gereed of geredigeerd.

Bij Judith heb ik echt het gevoel dat ze begrijpt wat ik wil overbrengen. En als Judith de teksten gereed heeft, kunnen ze direct door voor productie of promotie. Het bespaart een hoop tijd en energie.”

Saskia Burgerhout-Willeboordse
Ontspan Academie

“Judith schrijft prettig, zonder opsmuk en zeer leesbaar. Voor het Gezondheidscentrum heeft Judith niet alleen de technische kant van de website ontwikkeld en onderhouden, maar deze ook voorzien van content. Onze doelgroep is breed en het is Judith gelukt om leesbaar te schrijven over zowel de toegankelijkheid van de praktijk, als over onze klachtenprocedure.

Ook beleidsstukken als jaarplannen, jaarverslagen en notulen werden door Judith dusdanig bewerkt, dat de inhoud overeind bleef en zelfs versterkt werkt. De meest spannende tijd in het recente verleden was voor het Gezondheidscentrum de coronapandemie. In een heel korte tijd moest het communicatiebeleid opgesteld en vooral vaak bijgesteld worden. Het lukte om onder andere op onze website, maar ook via de verschillende social mediakanalen, ons beleid uit te leggen.

Mede door de gekozen toon, de woordkeus en de stijl in het algemeen die Judith hanteerde, heeft ons beleid nooit tot extra vragen of onduidelijkheid geleid. De bijdrage die Judith hierin had is niet te onderschatten.”

Rinus van Bergeijk
Gezondheidscentrum Goverwelle